2006/08/26

# Special: Pls Click & Goto: HK2097 - Mr. Wong

更正!!先前的version漏了一開始的旁白,現在這個是真的!sorry!!!!
Kong Khong Chang © (welcome non-commercial copies)

9 comments:

kisha said...

現今的機械人除左個樣唔同人類之外,好似冇咩唔同喇己經,好恐怖。前排睇新聞先gag喎,有個大陸女機械人叫個客食飯,之後個客叫你都食喇!個女機械人話''我係機械人,唔洗食,你係人,所以你要快D食早餐啦''咁囉 = =

拉人人 said...

哈哈,睇完好開心呀!!!^^

MONKEY said...

嗚...點解你成日可以諗到咁多故事?
點解我諗極都諗唔到?~可惡~~~~~~

idiotSupremo said...

白髮漁樵江渚上……

閃 said...

江記,好溫柔啊這一次:)

嗯,我拿到報告了,沒事,不過要有心理準備,可能以後就會這樣,有時跳得不好,會覺得不舒服,不過唔會無命囉:)

年年 said...

原來唐朝豪放女的道士+詩人魚玄機係真有其人架,佢真係因為感情瓜葛而殺了自己的婢女,所以被處死。

小荷搭嗲 said...

年年:
仲有套芳艷芬做既戲叫「火網梵宮X十年」!(唐滌生編架~)不過冇睇過囉。

Kongkee said...

kisha, 你們有很多奇異的故事啊。

拉人人,看到你的留言都好開心呀!

monkey,有這個故事,只因為Mr.Wong是真有其人啊。但是他絕無蛇王,只有抽煙。

idiotSupremo,白髮巡邏天台上……

閃,無事就好了!yeah!!!!

年年,小荷!原來是真的嗎!!!好想睇「火網梵宮X十年」,聽個名都知勁呀!

年年 said...

火網梵宮十四年呀!